If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Има ли вариант следващата среща, когато и да е тя, да не е в събота ???
Че съботата ми тегава, а много бих искал да се включа в едно такова мероприятие...
Че съботата ми тегава, а много бих искал да се включа в едно такова мероприятие...
Не може да се угоди на всички, затова сме създали някаква традиция и който когато може ....
Идеята на съботата е, че неделя остава свободна за семейни ангажименти и почивка, а и за да не дублираме срещите на Ал.Невски, които са в неделя по същото време.
Аз предлагам мястото на срещата да се премести в "Пипълс" първо е в центъра, второ всички го знаем, трето мястото е супер някак си не знам как стана така, че сега срещите са по-близо до колегите от Пловдив а това с препускането по Цариградско го намирам за детинщина и няма да участвам
Аз предлагам мястото на срещата да се премести в "Пипълс" първо е в центъра, второ всички го знаем, трето мястото е супер някак си не знам как стана така, че сега срещите са по-близо до колегите от Пловдив а това с препускането по Цариградско го намирам за детинщина и няма да участвам
Аз мога да ти отговоря веднага, но не ми се спори и кара с никого
Много фактори са повлияли да изберем това място и не "за да е близо до колегите от Пловдив".
Контактувам всеки ден с доста хора от този раздел на форума и всеки е на мнение че мястото е супер лесно и много удобно. Паркинга е може би от най-голямо значение.
Не е нещо, ама дайте една такава снимка и от "Пипълс"... а и там не се ли събирате всеки четвъртък?
Колеги, да се съсредоточим върху датата - досега имаме един глас за 20-ти и един - за 13-ти. Казвайте кой кога е ОК и да решаваме. Аз мога и на двете дати.
Comment